Waarom bezoekt Mark van Bergen More than Drinks Inspiration?

10 december 2019
Foto: Mark van Bergen

Volgend jaar, op 6 en 7 september vindt More than Drinks Inspiration! voor het eerst plaats in de Beursfabriek Nieuwegein. Wat is een goede reden om deze nieuwe vakbeurs te bezoeken? Biersommelier, liquorist en zelfstandig slijter Mark van Bergen noemt de unieke combinatie van het drankenaanbod aangevuld met interessante workshops en seminars.

Mark van Bergen heeft veel zin in de nieuwe vakbeurs. "More than Drinks Inspiration! 2020 ga ik zéker bezoeken", zegt hij. "Dé reden van mijn bezoek is de unieke combinatie van het drankenaanbod aangevuld met interessante workshops en seminars. Plus het feit dat de beurs voor de gehele drankenbranche bedoeld is, zorgt ervoor dat ik er nu al naar uitkijk. Deze beurs belooft een ware beleving te worden." Van Bergen is een 42-jarige  biersommelier en liquorist uit Tilburg. Hij is zelfstandig slijter bij EDrinks te Eindhoven en TDrinks te Tilburg.

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Deze workshops worden gegeven door toonaangevende sprekers. Zij geven hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Tijdens het tweedaags programma van More than Drinks Inspiration! worden workshops, seminars en lezingen gegeven rond de drie hoofdthema’s wijn, bier en spirits.

Meer weten over deze nieuwe vakbeurs? Ga dan naar de website van More than Drinks Inspiration! en houd de social media in de gaten voor de laatste berichten. 

Altijd op de hoogte blijven?