Waarom gaat slijter Annie van Bergen naar More than Drinks Inspiration?

16 januari 2020

Op 6 en 7 september vindt de nieuwe vakbeurs More Than Drinks Inspiration! plaats in Nieuwegein. Voor slijter Annie van Bergen staat het vast dat ze deze gaat bezoeken. Het inspirerende van een drankenbeurs, gekoppeld aan nieuwtjes op allerlei gebied, zorgt ervoor dat ze deze kans om nieuwe ideeën op te doen, niet aan zich voorbij laat gaan.

Annie van Bergen is de eigenaresse van T Drinks, organisator van het T Drinks Tilburgs Bierfestival en van vele proeverijen van allerlei gedistilleerd en wijnen. Zoals elke ondernemer is ook zij bijzonder alert op een aantal specials qua dranken die zeker op de beurs aanwezig zullen zijn.

Daarnaast is ze ook erg geïnteresseerd in de presentatie van verpakkingen, omdat ze graag goed verzorgde cadeaus voor haar klanten wil maken. Ook vindt ze het belangrijk om vakgenoten te ontmoeten en is ze benieuwd naar de seminars en de workshops die op de beurs worden gegeven. Ze twijfelt er niet aan dat de weg naar deze vakbeurs wordt bepaald voor innovatieve mensen, producten en nieuwe ontmoetingen.

More than Drinks Inspiration

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door een programma van korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Deze workshops worden gegeven door toonaangevende sprekers. Zij geven hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Tijdens het tweedaags programma van More than Drinks Inspiration! worden workshops, seminars en lezingen gegeven rond de drie hoofdthema’s wijn, bier en spirits.

 

Altijd op de hoogte blijven?