Wijn bij Arentz is wijnbar van het jaar

2 december 2019
Foto: Wijn bij Aretz

De Nijmeegse wijnbar Wijn bij Arentz is door wijngids Grootspraak van Perswijn uitgeroepen tot wijnbar van het jaar 2020. “Wijn bij Arentz in Nijmegen, een wijnbar naar ons hart: De essentie van een goede wijnbar: keuze uit veel verschillende wijnen, voor aantrekkelijke prijzen. De bediening is ter zake kundig, kan over elke wijn een verhaal vertellen, geeft goed advies en is vlot en vriendelijk.”

Marcel Arentz, eigenaar van de aangrenzende wijnhandel Marcel Arentz, opende Wijn bij Arentz in oktober 2018. Het fulltime team bestaat uit Bauke Kemperman en Lisanne Berendsen, beide in het bezit van het WSET Diploma (hoogste wijnopleiding in de BeNeLux van internationaal niveau).

Wijn bij Arentz heeft ruim vijfentwintig huiswijnen per glas en schenkt daarnaast altijd specials en bijzondere wijnen door middel van de Coravin per glas. Elke donderdag en zondag worden er mini-proeverijen gegeven met een bepaald thema. Daarnaast is er een uitgebreide grote wijnkaart met ruim 500 wijnen per fles. Ook heeft de wijnbar een kleine kaart met oesters, diverse soorten (Nederlandse) kaas en charcuterie, brood, boerenpaté en lokale gerookte zalm. 

 

Altijd op de hoogte blijven?