Wijnwinkel Le Nord levert wijnen aan Rotterdamse horeca

17 augustus 2021 Redactie BeverageNL
Foto: Wijnwinkel Le Nord

De Rotterdamse wijnwinkel Le Nord levert sinds kort 'bijzondere wijnen met een verhaal' aan de lokale horeca. Manager Kirsten van Harten denkt mee over de juiste selectie wijnen voor op de wijnkaart en geeft als vinoloog trainingen aan het horecapersoneel om wijnkennis te verhogen en goede keuzes te maken in wijn-spijs combinaties.

Voor Wijnwinkel Le Nord betekent de levering een uitbreiding van het aanbod. Eerder lanceerde de wijnwinkel de Wijnclub; een flexibel abonnement waarbij consumenten maandelijks een verrassende wijnbox thuis ontvangen. Nu kan ook de zakelijke markt genieten van de wijnen van de Wijnwinkel.

Wijnen

Het assortiment van de Wijnwinkel Le Nord varieert van klassieke wijnen tot biologische, biodynamische en natuurwijnen. Wijnen uit klassieke gebieden maar ook wijnen van oude vergeten wereldlanden of onbekende druiven. Op 25 september organiseert Wijnwinkel Le Nord een grote najaarsproeverij, waar geïnteresseerden (uit de horeca) kennis kunnen maken met het assortiment.

Wijnwinkel Le Nord

Wijnwinkel Le Nord is sinds twee jaar te vinden aan de Provenierssingel 32a in Rotterdam. De winkel staat bekend om zijn bijzondere en onontdekte wijnen: wijnen met een verhaal. Wijnwinkel Le Nord is het zusje van horecazaken L’Ouest | shared dining - lunch - wijnbar en Le Nord | bistrot - lunch - wijn & bierbar. Le Nord bistrot en de wijnwinkel voorzien Rotterdammers naast het wijnabonnement van diverse wijn-, bier- en borrelpakketten, lunch en diner voor thuis en een champagneontbijt op bed.

Altijd op de hoogte blijven?