Winefield’s Auctioneers veilt wijnvoorraden restaurants

Winefields Auctioneers

Foto: Winefield’s Auctioneers

Sinds zondag 15 maart 18.00 zijn restaurants in Nederland verplicht gesloten. Dit duurt in elk geval tot 6 april.Hoewel ondernemers slimme initiatieven ontwikkelen zoals eten bezorgen of cadeaubonnen, kunnen ze toch met een acuut cashflow probleem hebben. Daarom helpt Winefield's Auctioneers restaurants met het veilen van hun wijncollectie.

"In moeilijke tijden moeten we elkaar als ondernemers steunen, de telefoon staat roodgloeiend voor aanvragen van taxatieverzoeken voor wijncollecties", zegt Milan Veld, CEO van Winefield’s Auctioneers. "Bij ons is de verkoop van wijnen geen probleem, omdat er wereldwijd veel vraag blijft en ons koperspubliek altijd goede wijnen blijft drinken - ook in crisistijd. Veel restaurants kennen Winefield’s Auctioneers wellicht nog niet en met de verkoop van wijnen uit hun wijnvoorraad kunnen wij hopelijk een steentje bijdragen in het overleven in deze moeilijke tijd."

Winefield’s Auctioneers veilt wijnen in alle categorieën. Van mooie drinkwijnen tot de echte investeringswijnen en zo ook port en gedistilleerd. Hoewel het ongebruikelijk is in de veilingwereld, kan Winefields - als dat nodig is - op grond van de taxaties ook direct een voorschot op de veilingresultaten uitbetalen.

Veilingen

De veilingen van Winefield’s Auctioneers vinden in zowel Azië als Europa. Op de veiling van 9 februari in Singapore verkocht Winefield’s hier nog ruim 90 procent. Hier is de situatie inmiddels weer rustig en stabiel rondom het Covid-19 virus. De volgende veiling in Singapore staat gepland voor 10 mei. 

Vanaf medio april worden er meerdere live en online veilingen georganiseerd. Op de website van het veilinghuis kan de veilingkalender gevonden worden. Hier staat ook alle informatie over het taxeren en veilen van de wijncollectie.

Winefield’s Auctioneers

Het veilinghuis Winefield's Auctioneers is in wijn gespecialiseerd en organiseert veilingen in zowel Azië als Europa. Het veilinghuis beschikt over een eigen team van taxateurs en wijnexperts. Milan Veld richtte Winefield’s Auctioneers op in 2006 in Amsterdam. Sinds 2009 vinden er veilingen in Singapore plaats. In zowel Nederland als SIngapore is Winefield’s Auctioneers marktleider. 

Dossiers
Lees ook
Bierbrouwerij AB InBev steunt de horeca

Bierbrouwerij AB InBev steunt de horeca

Bierbrouwerij AB InBev kondigde 26 maart steunmaatregelen aan voor alle AB InBev horecaklanten. De brouwer stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarnaast neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening...

KVK helpt ondernemers met coronaloket

KVK helpt ondernemers met coronaloket

De coronacrises raakt veel ondernemers. Ze moeten bijvoorbeeld hun zaak sluiten, zien het aantal klanten afnemen of hebben te kampen met ziek personeel. Veel ondernemers hebben vragen. Zij kunnen terecht bij het KVK Coronaloket.

Ministerie voert protocol Verantwoord Winkelen in

Ministerie voert protocol Verantwoord Winkelen in

Sinds 23 maart zijn de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus verder aangescherpt. Het minsterie van Economische Zaken en Klimaat heeft naar aanleiding van deze maatregelen het protocol Verantwoord Winkelen opgesteld. Hierin staat precies aan welke eisen de ondernemer moet voldoen.  Met de maatregelen in het protocol hoopt...