Yoghurt met Licor 43 komt na 1 april-grap op de markt

2 april 2019

Het begon als een 1 april-grap. Vorig bracht de Zuivelhoeve het nieuws naar buiten dat ze Boer'n Yoghurt met Licor 43 op de markt zouden brengen. Veel mensen waren enthousiast en reageerden teleurgesteld toen bleek dat het om een grap ging. Dus ging de Zuivelhoeve samenwerken met Licor 43 en is de yoghurt nu in een beperkte oplage verkrijgbaar. En zo benadrukt de Zuivelhoeve, het is geen grap!

“Het wordt een oplage van 60.000 stuks”, vertelt pr-adviseur Melissa Gontha namens Licor 43 aan Tubantia. “Daarna is het ook echt op. Het idee kwam van de Zuivelhoeve. Die hebben contact gezocht met Licor 43 nadat er vorig jaar zoveel positieve, maar ook teleurgestelde reacties op de grap kwamen. Dit is een ode aan al die mensen die vorig jaar baalden dat het een grap was.”

Vorig jaar maakte de Zuivelhoeve al een aantal emmertjes met Licor 43, en nu is het product echt in productie genomen. De limited edition van 60.000 en is verkrijgbaar in de maand april bij verschillende supermarkten. De yoghurt heeft een alcoholpercentage van 0,9 procent.

Op Facebook is alweer enthousiast gereageerd op het nieuwe product. Er werd massaal gereageerd op de post voor tien testpakketjes.

Altijd op de hoogte blijven?