Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten

Zelf zakelijke video's maken

Vroeger gold ‘ bigger is better’. Voor effectieve zakelijke video’s van hoge kwaliteit was vroeger een groot budget, een grote crew en een grote camera nodig. Maar zijn deze benodigdheden nog steeds een vereiste?

Het is verrassend hoe de techniek zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en hoe de perceptie is veranderd. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones en eigenlijk is dat ook geen schande. Tegenwoordig filmen we alles met onze devices en consultant, trainer en spreker Pelpina Trip is hier grote voorstander van.

In haar boek genaamd ‘zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten’ informeert en leert zij de lezer in vijf stappen over hoe je zelf zakelijke video’s kan maken. De bewering dat dit boek met 151 pagina’s in 60 minuten geleerd kan worden is niet gelogen. Klein, compact en door zijn eenvoudige schrijftaal vind je snel de weg hoe je zelf professional met je smartapparaten aan de slag kunt.

Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten van Pelpina Trip is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten  | ISBN: 9789461263650 | Prijs: € 12,50

Dossiers
Lees ook
Meer weten met big data in 60 minuten

Meer weten met big data in 60 minuten

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek...

Langs de afgrond - Ralph van Dam

Langs de afgrond - Ralph van Dam

'Als ondernemer kijk je altijd vooruit: ondernemen is focussen op kansen en mogelijkheden. Maar vergeet je rugdekking niet. Leer van dit ongelooflijk spannende verhaal waar elke ondernemer zich in zal herkennen. Ondernemen doe je nooit alleen...' Aldus Willem Overbosch (auteur en oprichter MKBServicedesk.nl) over dit boek van Ralph van Dam.

Mediterraneo - Jacques Meerman

Mediterraneo - Jacques Meerman

Waar komt het eten vandaan wat wij vandaag de dag op ons bord hebben? Jacques Meerman gaat aan de hand van historische documenten op zoek naar de herkomst van ons eten.