Sr.Vino opent eerste wine drive thru in Nederland

Wine drive thru

Foto: Ronald Speijer

Wijnwinkel Sr.Vino opent deze week de eerste wine drive thru van Nederland in de nieuwe versmarkt Fresh! in Leidsenhage. Klanten hoeven niet langer te sjouwen met dozen of flessen en kunnen gewoon naar het drive thru-loket rijden – de achterkant van de winkel in dit geval. Daar plaatst het personeel de aankopen in de auto. In Australië bestaan drive thru liquor stores al jaren. Australiërs weten niet beter dan dat ze met hun auto door de wereld van dranken kunnen rijden.te sjouwen

Bij de pop-up wijnstore Sr.Vino kunnen wijnliefhebbers terecht voor kwalitatieve wijnen. Het assortiment van de speciaalzaak bestaat uit ruim 250 verschillende wijnsoorten. De vinologen van Sr.Vino voorzien consumenten van persoonlijk wijn- en spijsadvies. Naast de vestiging in versmarkt Fresh opent eind 2019 een tweede vestiging in Scheveningen. Met de wine drive thru wil Sr.Vino tijdens de feestdagen hun klanten extra service bieden door de wijnen te bezorgen tot in de auto.

“Wij zijn specialist in wijnen vanuit de hele wereld en helpen onze klanten bij het vinden van juiste combinatie tussen wijn en spijs door middel van persoonlijk advies van onze in-house vinologen. De ‘Wine Drive Thru’ is de eerste in Nederland en daarmee willen wij met een knipoog net dat extra beetje service bieden aan onze klanten. Klanten kopen de wijnen bij ons in de winkel, rijden de auto naar de achterkant van onze pop-up store en nemen de wijn in ontvangst. Makkelijker kan het niet!”, vertelt vinoloog Marc Paardekooper van Sr.Vino.