Zelf cocktails maken

Dé zomertrend van 2015 – Cocktailstyling een must en port ale key ingredient!

Zelf cocktails maken is hot! Met de zomer in aantocht is dit hét moment voor verdieping in de laatste trends op cocktailgebied: nieuwe mixjes, bijzondere ingrediënten en een stijlvolle presentatie voor het ultieme cocktailmoment. Het Portugese porthuis Warre’s introduceert de portcocktail, een veelzijdige cocktail met een scala aan mogelijkheden op het gebied van smaak en styling.

Warre cocktails

De verschillende porten van Warre’s, zoals de Fine White, Otima 10 en Heritage Ruby, vormen de perfecte basis voor een verrassende zomercocktail. Deze porten worden gekoeld bewaard, zodat je in een handomdraai zelf heerlijke portcocktails of sangria’s kunt maken voor een goede borrel op je dakterras of tijdens een picknick met vrienden. Op deze manier geniet je met Warre’s van de veelzijdigheid van het leven, of zoals de Portugezen zelf zeggen: ‘A vida boa’.

PORT COCKTAILSTYLING
Naast dat een cocktail heerlijk moet smaken, is de presentatie minstens zo belangrijk. Een knap staaltje cocktailstyling is deze zomer dan ook een must! Impress your friends, en zorg dat je zomerse portsensatie een lust voor het oog wordt. Kies een goed glas, een schijfje limoen of een vers blaadje munt. Presenteer het geheel op een mooi houten dienblad of op een zomers gedekte tafel met schalen fruit en frisse salades en klaar ben je voor een lange zomeravond vol gezelligheid…

Klik hier voor Warre’s zomerse aanraders.