Evenementen
Cursus Food & Business Marketing

Cursus Food & Business Marketing

De cursus Food & Business Marketing biedt een stoomcursus marketing in de voedingsmiddelenindustrie!

Empack 2021

Empack 2021

De eerstvolgende editie van Empack vindt plaats op 8 en 9 september 2021 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De beursvloer telt jaarlijks meer dan 300 exposanten, die bezocht worden door circa 9.000 professionals uit binnen- en buitenland.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Sirha 2021

Sirha 2021

Sirha, de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering, is verplaatst. De twintigste editie van de vakbeurs vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 27 september in Lyon. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Frankrijk voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food.

Training VITAL allergenen web-based

Training VITAL allergenen web-based

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Packaging Innovations 2021

Packaging Innovations 2021

De verpakkingsbeurs Packaging Innovations vindt plaats op 17 en 18 november 2021 bij Taets Amsterdam. Vanwege het coronavirus ging de editie van 2020 niet door.

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder