Belgische elderfloweraperitief RoomeR

27 augustus 2018

More than Drinks_RoomeR Sinds enkele maanden is RoomeR verkrijgbaar in Nederland. RoomeR is een ambachtelijk, natuurlijk en Belgische elderfloweraperitief van 15 vol% alc. De drank wordt vervaardigd in de provinciehoofdstad van Oost-Vlaanderen, Gent. Tot en met de vlierbloemetjes in de fles gebeurt alles handmatig. Van plant tot klant is het credo.

RoomeR

RoomeR is lichtzoet in de aanzet en fris van smaak. Het aperitief wordt hoofdzakelijk zuiver gedronken met twee blokjes ijs maar kan ook gemengd worden met een schuimwijn tot een ‘Coupe Fleur’. Cocktails met tonic, gin of vodka zijn ook mogelijk. Het elderfloweraperitief wordt gedronken door zowel jong als oud, man als vrouw. In de bruine kroeg als in een koket restaurant.

Maatschappelijk verantwoord en ecologisch ondernemen zijn basisprincipes van RoomeR. Voor het maken van de geschenkverpakkingen en tijdens het bottelen wordt er samengewerkt met een sociale werkplaats.

De Monnik Dranken

In Nederland is het elderfloweraperatief verkrijgbaar via De Monnik Dranken uit Oldenzaal. Momenteel hebben meer dan 50 slijterijen de drank in het assortiment.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Roomer is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?