Brandewijn Schelvispekel heeft een broertje Pekeltje

17 augustus 2018

More than drinks_Pekeltje_Van Toor De Vlaardingse distilleerderij Van Toor produceert al 135 jaar de eeuwenoude brandewijn Schelvispekel. Deze brandewijn heeft een broertje gekregen, Pekeltje.

Pekeltje

Pekeltje combineert de kruidige smaken van Schelvispekel zoals kaneel, nootmuskaat en steranijs met de smaak van ginger ale. Het wordt al geserveerd in verschillende restaurants en bars. Slijters kunnen een cadeaugeschenk van Schelvispekel en Ginger Ale maken.

Van Toor

Dit jaar bestaat Van Toor Distilleerderij  135 jaar. Het bedrijf mag al 10 jaar het predicaat van hofleverancier voeren. Naast Schelvispekel produceert de distilleerderij verschillende dranken en likeuren, zoals de moutwijnlikeur Dag & Nacht.

Tijdens de Expo 2018 vertellen Leo Fontijne en Constantijn Stevens over het vakmanschap! Een uniek ambachtelijk bedrijf, met zuivere producten en oog voor de geschiedenis van het Nederlands gedistilleerd.

Dranken Pakket Expo 2018

More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo

Van Toor Distilleerderij is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Altijd op de hoogte blijven?