De flesgeschenkverpakkingen van Emkapak Verpakkingen

More than Drinks_Emkapak Verpakkingen De huidige verpakkingsmarkt kenmerkt zich door just in time leveringen waarbij de klant van de klant zelf een keuze maakt aangaande het gewenste dessin. Personalisatie van de gever aan de ontvanger blijft onveranderd populair. De gever is zich er heden ten dagen meer van bewust dat het verpakken van het geschenk mede bijdraagt tot de gehele ervaring van zowel het geven als het ontvangen.

De uitstraling van de geschenkverpakkingen schuiven met de modetrends mee. Omdat het internet er voor zorgt dat gemakkelijk gekozen kan worden tussen verschillende dessins is de gever, dus de klant van de slijter, zich ook meer bewust voor welke uitstraling er gekozen kan worden. Een uitstraling die aansluit bij het profiel van de gever of afgestemd op het profiel van de ontvanger.

Emkapak Verpakkingen B.V. is de ‘one-stop-shopping’ toeleverancier voor alle geschenkverpakkingen aan wijnimporteurs, vakslijterijen, drankengroothandels en drankencentrales. Tijdens  de Dranken Pakket Expo presenteert het bedrijf verschillende flesgeschenkverpakkingen.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Emkapak Verpakkingen is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

 
Lees ook
Lichte daling Nederlandse wijnproductie 2021

Lichte daling Nederlandse wijnproductie 2021

Vorig jaar produceerden de Nederlandse Wijnboeren 7.529 hectoliter wijn, een lichte daling vergeleken met 2020. De voornaamste oorzaak voor deze daling was het weer. Dat meldt de Vereniging van Nederlandse Wijn Producenten.

Drankenbranche in de media -week 19

Drankenbranche in de media -week 19

Nederlandse wijnjaar 2021, zorgen om Oekraïense wijnbouw en een interview met een brew master van AB InBev. Wat kwam er afgelopen week over de drankenbranche voorbij in andere media?

Drankenbranche in de media -week 18

Drankenbranche in de media -week 18

Kwartaalcijfers AB Inbev, Wijn is beter voor gezondheid dan bier of sterke drank en voorbereidingen voor statiegeld op blikjes. Wat kwam er afgelopen week in de media voorbij over de drankenbranche?