Digitaal platform Local Heroes beschermt lokale winkeliers en hun klanten in crisistijd

local heroes

Via een app al je boodschappen afnemen bij lokale ondernemers? Vanaf vandaag kan het in Amsterdam West. Door het coronavirus is de lancering van de app met zes weken vervroegd, aldus Maarten Coumans, oprichter van het bedrijf Local Heroes.

De roep van het kabinet om zo min mogelijk het huis te verlaten en drukke plekken -zoals een markt- te vermijden, zet het bestaansrecht van kleine ondernemingen flink onder druk. Een enkele onderneming is niet opgewassen tegen de grote (digitale) spelers in de markt. Maar samen met 23 andere kleinere ondernemers misschien wel.

Via de app, kan de consument zijn boodschappen veilig en op afstand afnemen, bijvoorbeeld van de lokale bakker en/of visboer. Alle verschillende producten worden aangeboden op een plek, zodat iemand die boodschappen wil inslaan fysiek noch digitaal niet langs verschillende (web)winkels hoeft. Dat bespaart tijd en moeite. De boodschappen worden thuisbezorgd of opgehaald bij een Pick up point. Fysiek contact is niet nodig, zodat zowel de consument als de ondernemer beschermd is tegen besmettingen zoals SARS-CoV-2. Digitalisering biedt Nederland - juist in de tijden van crisis - kansen voor de toekomst.

Foodlog

Dossiers
Lees ook
Lokale winkeliers kunnen gebruik maken van bezorgplatform boodschapjes.com

Lokale winkeliers kunnen gebruik maken van bezorgplatform boodschapjes.com

Ondernemers die zijn getroffen door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen gebruikt maken van het bezorgplatform Boodschapjes.com. Dit online platform voor lokale winkeliers die boodschappen bezorgen, wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan gedupeerde ondernemers.

Is er plaats op de markt?

Is er plaats op de markt?

2020 zal een interessant jaar worden voor de biermarkt. Naast dat duidelijk zal worden welke brouwer sterk genoeg is om de oplopende spanningen in de markt te trotseren, is de verwachting dat nieuwe dranken hun intrede doen in de biermarkt. Deze dranken hoeven overigens niet altijd gebaseerd te zijn op bier.

Vijf tips voor backlinks

Vijf tips voor backlinks

Hoe fijn zou het zijn als jouw website hoog scoort in Google. Om dat te bereiken kun je volgens de deskundigen anno 2019 niet om linkbuilding heen. Linkbuilding maakt je website beter vindbaar in de zoekmachine en zorgt ervoor dat Google je website als waardevol en relevant beschouwt. Met als gevolg meer bezoekers naar je website en meer conversie....