Gall&Gall en Mitra genomineerd voor Retailer of the Year

Gall & Gall Slijter_Wikimedia

Foto: Wikimedia

Slijtersformules Gall&Gall en Mitra Drankenspeciaalzaken zijn in de categorie Eten en Drinken genomineerd voor Retailer of the Year. In deze categorie nemen de slijtersformules het op tegen Keurslager, Bakker Bart en Xenos. Mitra is ook genomineerd voor de Webshops Awards.

Consumenten bepalen de winnaars bij ABN Amro Retailer of the Year. Voor deze editie beoordeelden consumenten meer dan 500 retailers op onder andere prijs, assortiment, service en koopgemak. Consumenten konden stemmen op zowel web- als fysieke winkels. Bij de laatste is de prijs nog steeds de doorslaggevende factor bij consumenten, gevolgd door assortiment en deskundigheid.

Retailer of the year

In totaal kwamen er meer dan 300.000 stemmen binnen wat leidde tot 86 genomineerden verspreid over verschillende categorieën. Een van die categorieën is Eten en Drinken. Hier zijn KeurslagerBakker Bart, Gall & Gall, Mitra Drankenspeciaalzaken en Xenos genomineerd. De winnaar van deze categorie maakt kans op de overall prijs.

Dinsdag 6 september  vindt de prijsuitreiking plaats op het hoofdkantoor van de bank. Dan worden alle categorie winnaars en overall winnaars Retailer of the Year, Beste winkelketen en webshop award bekendgemaakt.

Gall&Gall

De geschiedenis van Gall&Gall begon in 1884 toen Maria Gall slijterij – wijnhandel 'Firma Wed. H.J.T. Gall opende. Haar onderneming groeide uit tot een slijtersformule met inmiddels meer dan 600 vestigingen in Nederland.

Mitra Drankenspeciaalzaken

Mitra Drankenspeciaalzaken startte in 1974 en heeft inmiddels 113 winkels in Nederland. Sinds 2016 is het een volledige franchiseformule waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50 procent eigenaar zijn van de formule. De overige 50 procent is in handen van de Monnik dranken.

Geen nieuws meer missen van More than Drinks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Het huwelijksvermogensrecht

Het huwelijksvermogensrecht

Een wijziging in het huwelijksvermogensrecht levert bij ondernemers én juridische professionals nog veel onduidelijkheid op.

Gewijzigd arbeidsrecht

Gewijzigd arbeidsrecht

De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Er zijn mensen die in het voorjaar de kriebels krijgen om het huis eens flink schoon te maken. In zekere zin wordt er met de Voorjaarsnota van 2022 ook flink de bezem door de fiscale wetgeving gehaald. Wat gaat er veranderen?