Introductie nieuwe wijnopleiding

20 april 2015

Ruud Weterings van Winetraining Online introduceert een nieuwe wijnopleiding: Wine Entrepreneur.

Wine Entrepreneur is een onafhankelijke opleiding van één jaar. Het is een vervolg op het Wijnbrevet (SWEN 3) en/ of vergelijkbaar niveau,

Wine-Entrepreneur-Ruud-Weterings-300x180 Ruud Weterings

bijvoorbeeld (WSET 3). Wine Entrepreneur is een opleiding die afwijkt van de traditionele wijnopleidingen in Nederland. In deze opleiding worden vernieuwende uitgangspunten gevolgd in vergelijking tot de meeste andere wijnopleidingen. Die zijn vaak een verdieping op feitenkennis. De nadruk in deze opleiding ligt op de verdieping van praktische wijnkennis en toepassing in “nieuwe” marketing strategieēn.

Inhoud opleiding

Wine Entrepreneur is opgebouwd uit 20 lessen van 3 uur, die zijn onderverdeeld in 4 modules en een scriptie. Actuele onderwerpen uit de professionele wijnwereld komen aan bod. Nieuwe “bewezen” marketing strategieën vormen een belangrijk deel van deze opleiding. Hierbij is het belangrijk om zelf op onderzoek te gaan. Tijdens de opleiding is er discussie over de diverse stellingen en uitkomsten.

Naast Arnhem, Zaandam en Maastricht zal er ook een module plaatsvinden op Mallorca.

 

Houdt de komende uitgaven van AdFundum goed in de gaten, want we gaan één opleiding (t.w.v. € 2.170,-) cadeau geven aan één van onze lezers!

 

Altijd op de hoogte blijven?