Koninklijke SlijtersUnie deelnemer aan More than Drinks Inspiration!

ron andes

Ook de Koninklijke Slijtersunie geeft acte de préséance op de slijtersvakbeurs More than Drinks Inspiration van 6 en 7 september. De brancheorganisatie voor onafhankelijke slijters zal o.a. met een stand vertegenwoordigd zijn. Leden van de vereniging hebben gratis toegang (2 toegangskaartjes per lid).

Al eerder was bekend gemaakt dat de Voorzitter van de Slijterunie, de heer Ron Andes, een presentatie geeft over de gevolgen voor slijters van de aanpassingen in de Drank- en Horecawet. Voor haar leden volgt de Koninklijke SlijterUnie nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. Daarnaast ijvert de brancheorganisatie onder meer voor de invoering van een verbod op ‘digitale blurring’.

Ron Andes over More than Drinks Inspiration: “Het is voor de Koninklijke Slijtersunie belangrijk dat er een goede jaarlijkse vakbeurs is voor slijters. We stonden altijd al op de Dranken en Pakketexpo, de vroegere Drankenbeurs. Logisch dat we nu ook aanhaken bij de opvolger hiervan. Het is voor ons weer een mooie gelegenheid om onze leden te spreken en ook niet leden te interesseren voor onze organisatie. De nieuwe opzet met informatieve workshops spreekt ons zeer aan. Het is belangrijk dat onze leden goed geïnformeerd worden over ontwikkelingen in onze branche.”

Lees ook
'Een goede beurs moet onderscheidende, nieuwe, verrassende producten bieden'

'Een goede beurs moet onderscheidende, nieuwe, verrassende producten bieden'

Angelique van der Linden, vinoloog en liquorist is eigenaar van het familiebedrijf Slijterij - Wijnhandel Van der Linden te Soest. Ze overweegt om de nieuwe vakbeurs More than Drinks Inspiration! te bezoeken.

Enthousiasme van standhouders, bezoekers en sprekers voor MTDI

Enthousiasme van standhouders, bezoekers en sprekers voor MTDI

Roeland Dobbelaer, Commercieel directeur van Alea Publishers en beursmanager van More than Drinks Inspiration 2020! is zeer tevreden over de belangstelling voor het nieuwe event. In een rondschrijven laat hij weten: "De afgelopen weken waren zeer succesvol voor de organisatie van More than Drinks Inspiration! 2020. "

Waarom gaat slijter Annie van Bergen naar More than Drinks Inspiration?

Waarom gaat slijter Annie van Bergen naar More than Drinks Inspiration?

Op 6 en 7 september vindt de nieuwe vakbeurs More Than Drinks Inspiration! plaats in Nieuwegein. Voor slijter Annie Bergen staat het vast dat ze deze gaat bezoeken. Het inspirerende van een drankenbeurs, gekoppeld aan nieuwtjes op allerlei gebied, zorgt ervoor dat ze deze kans om nieuwe ideeën op te doen, niet aan zich voorbij laat gaan.