Koninklijke SlijtersUnie deelnemer aan More than Drinks Inspiration!

ron andes

Ook de Koninklijke Slijtersunie geeft acte de préséance op de slijtersvakbeurs More than Drinks Inspiration van 6 en 7 september. De brancheorganisatie voor onafhankelijke slijters zal o.a. met een stand vertegenwoordigd zijn. Leden van de vereniging hebben gratis toegang (2 toegangskaartjes per lid).

Al eerder was bekend gemaakt dat de Voorzitter van de Slijterunie, de heer Ron Andes, een presentatie geeft over de gevolgen voor slijters van de aanpassingen in de Drank- en Horecawet. Voor haar leden volgt de Koninklijke SlijterUnie nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving. Daarnaast ijvert de brancheorganisatie onder meer voor de invoering van een verbod op ‘digitale blurring’.

Ron Andes over More than Drinks Inspiration: “Het is voor de Koninklijke Slijtersunie belangrijk dat er een goede jaarlijkse vakbeurs is voor slijters. We stonden altijd al op de Dranken en Pakketexpo, de vroegere Drankenbeurs. Logisch dat we nu ook aanhaken bij de opvolger hiervan. Het is voor ons weer een mooie gelegenheid om onze leden te spreken en ook niet leden te interesseren voor onze organisatie. De nieuwe opzet met informatieve workshops spreekt ons zeer aan. Het is belangrijk dat onze leden goed geïnformeerd worden over ontwikkelingen in onze branche.”

Lees ook
Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect wordt online only evenement

Empack Reconnect, de vakbeurs voor verpakkingstechnologie, wordt een volledig online evenement dat op donderdag 17 september plaats vindt. Dit betekent dat de fysieke vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht niet doorgaat. Onlangs kondigde Easyfairs Empack Reconnect aan als hybride verpakkingsevenement, maar de meerderheid van de community bleek de voorkeur te...

Alcohol op elke hoek van de straat: willen we dat?

Alcohol op elke hoek van de straat: willen we dat?

Deze maand heeft VVD Kamerlid Erik Ziengs zijn definitieve wetsvoorstel ingediend voor het versoepelen van de regels voor de verkoop en het schenken van alcohol. De strekking van deze wet is dat gemeenten een Drank- en Horecawetvergunning kunnen geven aan bijna iedere lokale winkel en dienstverlener die bier en wijn als nevenactiviteit wil verkopen...

Kennismaking nieuwe bestuursleden - Peter van Sloun

Kennismaking nieuwe bestuursleden - Peter van Sloun

Op 25 mei jl. zijn tijdens de algemene ledenvergadering van de SlijtersUnie – die in verband met Covid-19 digitaal plaats vond – Dennis Poldervaart en Peter van Sloun verkozen tot nieuwe bestuursleden. In dit artikel maken we kennis met Peter.