Slijterij Proef Beleef & Geniet

Proef Beleef & Geniet

Inge ten Dolle is eigenaresse van Slijterij Proef Beleef & Geniet in Winterswijk, een drankenspeciaalzaak met een ruim assortiment en gespecialiseerd in single malt whisky. Er is ook een ruime keuze in wijnen, diverse portsoorten en gedistilleerde dranken. Proef Beleef & Geniet verkoopt ook likeuren van Het Laatste Woord, een kleine ambachtelijke distilleerderij uit Corle, een buurtschap bij Winterswijk.

Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden (Proef Beleef & Geniet), houdt de slijterij regelmatig proeverijen. Slijterij Proef Beleef & Geniet laat klanten graag kennis maken met de producten en geeft desgewenst advies.

Inge vindt het tijdens de corona crisis niet altijd even duidelijk wat de invloed van de maatregelen op haar slijterij was. Het is daarom tijdens de huidige crisis belangrijk om je te verenigen, volgens Inge. Ze heeft dan ook besloten zich aan te sluiten bij de Slijtersunie. Op deze manier hoopt ze meer informatie over de branche te verkrijgen. “Het is goed om weer aangesloten te zijn na opheffing van het Bedrijfschap Slijters", stelt Inge.

Proef Beleef & Geniet
Meddosestraat 23
7101 CT Winterswijk
info@pbeng.nl
www.proefbeleefgeniet.nl

 

 

Dit is een bericht van de Koninklijke SlijtersUnie uit Klare Taal. Lees hier de meest recente uitgave van Klare Taal nummer 150.

Klare Taal 150

Dossiers
Lees ook
Statiegeld op kleine plastic flesjes op 1 juli van start

Statiegeld op kleine plastic flesjes op 1 juli van start

Op kleine plastic flesjes frisdrank en water zit vanaf 1 juli 2021 €0,15 statiegeld. Je herkent de flesjes aan het nieuwe statiegeldlogo (zie afbeelding in artikel). De komende tijd moet blijken of de nieuwe regeling helpt tegen straatafval en of producenten gaan overstappen op andere verpakkingen.

Nieuwe voorzitter Slijtersunie: Petra de Boevere

Nieuwe voorzitter Slijtersunie: Petra de Boevere

Het is een eer unaniem voorgedragen te zijn door het bestuur als nieuwe voorzitter van de Koninklijke Slijtersunie. Ik kijk er naar uit de belangen van de branche te vertegenwoordigen want er is en blijft werk aan de winkel. We hebben het mooiste vak dat er bestaat.

Laatste mogelijkheid TVL?!

Laatste mogelijkheid TVL?!

Het was de verwachting dat er door de coronacrisis veel bedrijven failliet zouden gaan. Als tegemoetkoming heeft de overheid de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)-regeling in het leven geroepen. Check of u voldoet aan de voorwaarden.