Waarom bezoekt Mark van Bergen More than Drinks Inspiration?

Mark van Bergen

Foto: Mark van Bergen

Volgend jaar, op 6 en 7 september vindt More than Drinks Inspiration! voor het eerst plaats in de Beursfabriek Nieuwegein. Wat is een goede reden om deze nieuwe vakbeurs te bezoeken? Biersommelier, liquorist en zelfstandig slijter Mark van Bergen noemt de unieke combinatie van het drankenaanbod aangevuld met interessante workshops en seminars.

Mark van Bergen heeft veel zin in de nieuwe vakbeurs. "More than Drinks Inspiration! 2020 ga ik zéker bezoeken", zegt hij. "Dé reden van mijn bezoek is de unieke combinatie van het drankenaanbod aangevuld met interessante workshops en seminars. Plus het feit dat de beurs voor de gehele drankenbranche bedoeld is, zorgt ervoor dat ik er nu al naar uitkijk. Deze beurs belooft een ware beleving te worden." Van Bergen is een 42-jarige  biersommelier en liquorist uit Tilburg. Hij is zelfstandig slijter bij EDrinks te Eindhoven en TDrinks te Tilburg.

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Deze workshops worden gegeven door toonaangevende sprekers. Zij geven hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Tijdens het tweedaags programma van More than Drinks Inspiration! worden workshops, seminars en lezingen gegeven rond de drie hoofdthema’s wijn, bier en spirits.

Meer weten over deze nieuwe vakbeurs? Ga dan naar de website van More than Drinks Inspiration! en houd de social media in de gaten voor de laatste berichten. 

Lees ook
Tavola 2020 verplaatst naar volgend jaar

Tavola 2020 verplaatst naar volgend jaar

De organisatie van Tavola 2020 heeft deze internationale vakbeurs opnieuw verplaatst, naar 21, 22 en 23 maart. "Toen we begin maart beslisten om Tavola 2020 uit te stellen tot september, had niemand gedacht dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen."

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021

Vanwege de verspreiding van het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs stond gepland van 21 t/m 23 september 2020 en vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.

Drankensector vraagt overheid om uitbreiding TOGS-regeling

Drankensector vraagt overheid om uitbreiding TOGS-regeling

De horeca blijft in elk geval tot 28 april gesloten. Dit heeft een grote impact op de productie en distributie van bier, wijn, gedistilleerd en alcoholvrije dranken. Daarom verzoeken brancheorganisaties staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken) om ook bedrijven uit de drankensector te laten vallen onder de TOGS-regeling.