Advertorial - Met Paardekooper goed ingepakt het najaar in

9 oktober 2015

Feestelijke dranken vragen om een sfeervolle verpakking. In het najaar geldt dat meer dan ooit. De drankenspecialisten maken er voor Sinterklaas, Kerstmis en Oudjaar veel werk van om de flessen die ze verkopen een persoonlijke uitstraling mee te geven. Voor verrassende geschenkartikelen is er geen beter adres dan Paardekooper. Deze vertrouwde leverancier van de speciaalzaak onderscheidt zich ook dit jaar weer met een stijlvol en verrassend assortiment verpakkingen.

Een mooie verpakking geeft een meerwaarde aan het geschenk. Die geeft degene die het uit mag pakken het gevoel gewaardeerd te worden. Of zoals Paardekooper het zegt: “Een cadeau moet leuk zijn om te geven en fantastisch om te krijgen!” Het bedrijf is voor veel drankenspeciaalzaken al jarenlang de voorkeursleverancier die elk najaar weer groot uitpakt met een zorgvuldig samengesteld verpakkingsassortiment, afgestemd op het feestseizoen.

Gerichte adviezen

Op Dranken Pakket Expo waren de bezoekers ook dit jaar weer aan het goede adres voor verpakkingsinspiratie. De stand vanPaardekooper was uitgevoerd als een grote cadeaudoos, in de vorm van een gezellige jagershut; een verrassend bewijs voor de vele creatieve gebruiksmogelijkheden van bedrukt karton en houtwerk. In het interieur was plaats voor een totaalpakket aan geschenkverpakkingen, zoals houten geschenkkistjes, wijnfleszakken en vrolijke flesdecoraties.

Paardekooper-02-212x300

Onderscheidend voor Paardekooper is dat grote aandacht wordt gegeven aan de persoonlijke wensen en ideeën van klanten. Niet alleen op de beurs gaven de verpakkingsexperts van het bedrijf gerichte adviezen en verkoopondersteuning voor een eigentijdse invulling van een inpakassortiment op het hoogste niveau. Ook in de Stores van het bedrijf op diverse plaatsen in het land kan de drankenspecialist terecht voor persoonlijk advies. Wie een beeld wil krijgen van de enorme variatie aan geschenkartikelen van Paardekooper, hoeft de nieuwe najaarsbrochure maar door te kijken om volop inspiratie op te doen. De brochure geeft niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment, maar speelt ook in op sfeer en beleving.

Wereldwijd netwerk

Als een van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa, met meer dan 35 duizend producten, heeft Paardekooper alle kennis van materialen, druktechnieken en productiemogelijkheden van verpakkingen in huis. Een wereldwijd netwerk van leveranciers staat er garant voor dat voor elke verpakkingsvraag de juiste oplossing geboden kan worden.

Naast een collectie standaardproducten - onder andere manden, flesverpakkingen, cadeaupapier en kerstverpakkingen - wordt ook een aantal exclusieve, eigen lijnen geboden. Een toepasselijk voorbeeld is dit jaar de lijn Nostalgie, met kerstpakketdozen, shoppers, blokbodemzakken, kokers en cadeaupapier, alle voorzien van een vintage dessin met oer-Hollandse taferelen. Een andere eigen lijn is die van de voornaam ogende flesverpakkingen onder de naam Golden Bridge.

Met het veelomvattende assortiment van Paardekooper kunnen de drankenspecialisten niet alleen zichzelf onderscheiden, maar laten ze ook hun klanten goed voor de dag komen. Want een fles met een mooie drank is juist in deze tijd geliefder dan ooit als cadeau, en het wordt er alleen maar mooier op als het vakkundig en oogstrelend ingepakt is.

Nadere informatie: Wrappidup.nl

Altijd op de hoogte blijven?