Borrelbijbel

5 april 2022 Redactie BeverageNL

Eind mei verschijnt bij Uitgeverij Carrera Culinair de Borrelbijbel van tv-kok Ramon Brugman. Dit kookboek is een naslagwerk voor liefhebbers van borrelhapjes.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's neemt Ramon Brugman je mee in de wereld van de borrelhapjes. Hij behandelt alle belangrijke basistechnieken en geeft handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Van klassiekers en cocktails tot kaasplanken en het zelf maken van chips. De Borrelbijbel biedt ruim 250 recepten waarmee je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte borrelplanken zo op tafel zet.

De auteur Ramon Brugman (1976) heeft een fascinatie voor alles wat met eten te maken heeft. Hij is bekend van zijn YouTube-filmpjes Bakken met Baard en werkte jarenlang gewerkt als chef-kok en patissier bij Brasserie de Bank in Harderwijk. Sinds 2015 is hij wekelijks te zien als televisiekok bij het programma 'Binnenste Buiten'. Eerder verscheen van Brugman de het boek Masterclass Dips.

Altijd op de hoogte blijven?