Boeken
Uit dit dossier
Vergroot eigenaarschap
Als je wilt dat je medewerkers meer eigenaarschap tonen, moet je ze allereerst richting en motivatie geven. Je moet weten waar je naartoe wilt met jouw team, afdeling of bedrijf. In de drie fasen – ‘Ja, ik wil’, ‘Ja, ik kan’ en ‘Ja, ik mag’ – ga je je medewerkers klaarstomen om echt eigenaarschap te tonen. Vergroot...
Boek ‘Welke wijn waarbij’ van Hubrecht Duijker bestaat 20 jaar
Het boek 'Welke wijn waarbij' van Hubrecht Duijker bestaat 20 jaar. De wijngids voor het combineren van wijnen en gerechten is al 20 jaar onafgebroken in druk. Onlangs verscheen de herziene uitgave.
Burp - the other wine book
Onlangs verscheen Burp - the other wine book. Dit Engelstalige boek is niet gericht op de verschillen tussen wijnstreken, druivenrassen, topproducenten of uitzonderlijk terroir, maar op de mooie etiketten. Burp - the other wine book is gericht op het design van en de bijzondere verhalen achter de labels.
Proeven als een pro
Begin november is Proeven als een Pro verschenen. In dit boek deelt Master of Wine Cees van Casteren de zijn geheimen van het wijnproeven. "Nu we vooral alleen thuis kunnen genieten van een goed glas wijn, kunnen we ons gaan verdiepen in de smaak ervan. Wijn drinken met aandacht, proeven wat je drinkt en daar een analyse van maken", aldus het persbericht.
De wereld rond in 80 glazen
Op 27 oktober verschijnt de reisgids De wereld rond in 80 glazen. Deze gids vertelt de verhalen van tachtig traditionele dranken van over de hele wereld. Denk aan dranken als Japanse whisky, Belgisch bier, Nederlandse jenever en Caribische rum.
Nieuwsbrief
More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!