Bier

Uit dit dossier
De best gewaardeerde brouwerijen van Nederland

De best gewaardeerde brouwerijen van Nederland

Welke Nederlandse brouwerij wordt het meeste gewaardeerd? Volgens de data van KRO/NCRV-onderzoeksplatform Pointer is dat de Microbrouwerij Tommie Sjef Wild Ales in Den Helder. Van de grote merken komt Hertog Jan het beste uit de bus. De data-journalisten van Pointer baseren zich op de data van Untappd.com, een app voor bierliefhebbers. Brouwerijen...

Bierfestivals in juli

Bierfestivals in juli

In de zomer zijn er overal festivals. Met eten, muziek, spelletjes en allerlei activiteiten. In juli worden er verschillende festivals georganiseerd waarbij bier centraal staat. More than Drinks! zet er een aantal op een rijtje.

Bierbrouwer AB InBev koopt Babe Wine

Bierbrouwer AB InBev koopt Babe Wine

AB InBev heeft Babe Wine overgenomen. De bierbrouwer had al een een deel van de aandelen van Babe Wine in bezit, en heeft nu ook de overige aandelen in handen. Dat meldt Retail Detail. Babe Wine is een hip Amerikaans wijnmerk dat wijn in blik verkoopt. In 2016 richten David Oliver Cohen en Josh Ostrovsky het merk op om van wijn een 'eenvoudiger...

Eerste Belgische brouwerij voor alcoholvrije speciaalbieren

Eerste Belgische brouwerij voor alcoholvrije speciaalbieren

De 30-jarige Stijn Panis start de eerste Belgische brouwerij voor alcoholvrije speciaalbieren. De brouwerij heeft de naam Force Majeur gekregen en het eerste bier Traditional Blond is verkrijgbaar in verschillende cafés en speciaalzaken in Hasselt en Genk.

Meer bier willen de monniken niet maken

Meer bier willen de monniken niet maken

Trappist Westvleteren, gebrouwen door de monniken van de Sint-Sixtusabdij, is al enige jaren een rage onder fanatieke bierliefhebbers en biersnobs.

Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven
More than Drinks! 3 - 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met More than Drinks? Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Evenementen

Preuvenemint Maastricht

22 augustus 2019 - 25 augustus 2019

Lees meer

Whisky Tasting Festival

24 augustus 2019 - 25 augustus 2019

Lees meer

Annapoorna ANUFOOD India

29 augustus 2019 - 31 augustus 2019

Lees meer