Sterk

Uit dit dossier
Drankjournalist start crowdfunding voor vieux

Drankjournalist start crowdfunding voor vieux

Drankjournalist Ingmar Voerman is een crowdfundig gestart voor de lancering van Voerman Vieux. "Vieux heeft mij altijd enorm gefascineerd en het is mijn grote droom om deze drank met een rijke historie een tweede leven te geven", aldus Voerman.

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Cane & Grain presenteert Death’s Door Gin

Gin is populair. Omdat de markt steeds meer verzadigd raakt, is het belangrijk om je als ginmerk te onderscheiden. Cane & Grain springt hier op en en heeft de Amerikaanse ambachtelijke gin, Death’s Door Gin, opgenomen in het assortiment.

Spirited Union startup af

Spirited Union startup af

De afgelopen jaren groeide Spirited Rum. De zes verschillende soorten botanische rum worden geexporteerd naar vijftien landen en internationale drankenmagazines zijn positief. Na zes jaar is de distilleerderij geen startup meer. Maar initiatiefnemer Ruben Maduro wil nog meer aandacht voor kwaliteitsrum bij een breder publiek. "Rum is de nieuwe Gin."

Goud voor Hooghoudt RAW Genever bij ISC

Goud voor Hooghoudt RAW Genever bij ISC

De Groningse distilleerderij Hooghoudt viel in de prijzen bij de International Spirit Challenge (ISC). Er was goud voor RAW Genever, zilver voor de alcoholvrije spirit Zero Zero 24 en brons voor Sweet Spiced Genever.

Goud voor Koreman's Limoncello

Goud voor Koreman's Limoncello

Koreman’s Limoncello won woensdag 30 juni een gouden medaille tijdens de International Wine & Spirit Competition 2021. De limoncello behaalde een score van 96 punten. Daarnaast was er brons voor Sanguincello en Yuzucello.

Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Evenementen

Skills The Finals

21 september 2021 - 21 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Dutch Food Week

9 oktober 2021 - 16 oktober 2021

Lees meer
Nieuwsbrief

More than Drinks is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.
Schrijf u nu in en ontvang elke twee weken de digitale nieuwsbrief van More than Drinks gratis en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van wijn, bier en sterk!

Inschrijven