Bresser & Timmer viert 25-jarig jubileum met speciale bottelingen

Bresser & Timmer logo Bresser & Timmer, groothandel in wijn en gedistilleerd, bestaat op 1 september 2018 25 jaar. Om dit te vieren brengt Bresser & Timmer een aantal speciale bottelingen op de markt, waaronder Cognac Isard Signature, Whiskey Teeling 19 jaar, Gouden Carolus en Whisky Kilchoman op de markt.

Vanwege de groeiende vraag naar whisky is het aanbod van Bresser &Timmer uitgebreid. Nieuw in het assortiment zijn Whisky Milk & Honey uit Israël en The English Whisky Company uit Engeland. Ook is er een toenemende vraag naar rum. Daarom zijn Rhum Habitat Saint Etienne en La Maison du Rhum dit jaar toegevoegd aan het assortiment.

Het complete team en diverse leveranciers van Bresser & Timmer zijn aanwezig op de Dranken en Pakket Expo.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Bresser & Timmer is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Lees ook
Brand vernietigt 45.000 vaten whisky

Brand vernietigt 45.000 vaten whisky

Een brand in het magazijn van Jim Beam in de Amerikaanse staat Kentucky heeft 45.000 vaten whisky in de as gelegd. Dinsdagavond 2 juli brak de brand uit, vermoedelijk na een blikseminslag, meldt de Louisville Courier Journal. De hitte van de brandende whisky maakte het voor de brandweer moeilijk om het vuur te blussen.

The Macallan presenteert 72 jaar oude whisky

The Macallan presenteert 72 jaar oude whisky

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe distilleerderij brengt het bekende Schotse whisky-merk The Macallan een exclusieve 72-jaar oude whisky op de markt: The Macallan 72 Years Old in Lalique. Aan deze bijzondere whisky hangt wel een prijskaartje. Een fles kost ongeveer 53.000 euro.

Vraag naar premium whisky gaat toenemen

Vraag naar premium whisky gaat toenemen

De vraag naar duurdere whisky gaat de komende drie jaar toenemen. Dat voorspelt de Britse leverancier Edrington-Beam Suntory in het Whisky Yearbook.