Bresser & Timmer viert 25-jarig jubileum met speciale bottelingen

Bresser & Timmer logo Bresser & Timmer, groothandel in wijn en gedistilleerd, bestaat op 1 september 2018 25 jaar. Om dit te vieren brengt Bresser & Timmer een aantal speciale bottelingen op de markt, waaronder Cognac Isard Signature, Whiskey Teeling 19 jaar, Gouden Carolus en Whisky Kilchoman op de markt.

Vanwege de groeiende vraag naar whisky is het aanbod van Bresser &Timmer uitgebreid. Nieuw in het assortiment zijn Whisky Milk & Honey uit Israël en The English Whisky Company uit Engeland. Ook is er een toenemende vraag naar rum. Daarom zijn Rhum Habitat Saint Etienne en La Maison du Rhum dit jaar toegevoegd aan het assortiment.

Het complete team en diverse leveranciers van Bresser & Timmer zijn aanwezig op de Dranken en Pakket Expo.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Bresser & Timmer is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Lees ook
Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

In de eerste helft van dit jaar is er minder rundvlees naar de EU geëxporteerd, maar de export van whisky en zalm nam juist toe. Volgens de cijfers van de Britse Food & Drink Federation nam de totale export van eet- en drinkproducten met 16 procent af tot zo’n 4,9 miljard pond (circa 5,7 miljard euro). Dat is het laagste bedrag sinds...

Spirited Union startup af

Spirited Union startup af

De afgelopen jaren groeide Spirited Rum. De zes verschillende soorten botanische rum worden geexporteerd naar vijftien landen en internationale drankenmagazines zijn positief. Na zes jaar is de distilleerderij geen startup meer. Maar initiatiefnemer Ruben Maduro wil nog meer aandacht voor kwaliteitsrum bij een breder publiek. "Rum is de nieuwe Gin."

Diageo introduceert Captain Morgan Tiki

Diageo introduceert Captain Morgan Tiki

Diageo lanceert de nieuwe tropische rum Captain Morgan Tiki. De rum is geïnspireerd door de exotische eilanden in de Grote Oceaan met de smaken van sappige mango en rijpe ananas. De drank is vanaf half april verkrijgbaar.