Likeuren van Joops

More than drinks_Joops Op de Dranken Pakket Expo presenteert Joop de Braak (RV en Liquorist) zijn drankenlijn Joops. Deze lijn bestaat de likeuren Creamy Gin,  Funky Chocolate en Jazzy Gin. Het zijn zogenaamde nieuwe stijl likeuren. Dit betekent minder alcohol en minder zoet.

Creamy Gin

Creamy Gin is een gin-roomlikeur. Deze gin is zijdezacht, lichtzoet met verrassend frisse gin-tonen. Dit geheel nieuwe product heeft een nieuwe verrassende smaak.

Funky Chocolate

Funky Chocolate is een verrukkelijke chocolade roomlikeur met echte Belgische Callebaut chocolade. Funky Chocolate is fluweelzacht, lichtzoet en geeft een fantastische chocolade beleving met een lichte bite.

Jazzy Gin

Jazzy Gin is een premium geniet-gin. Het is een frisse gin met tonen van citrus, bloemen en delicate aroma's van de nauwkeurig geselecteerde botanicals. Jazzy Gin geeft een zachte smaakexplosie in de Gin-Tonic en is puur of on the rocks een echte geniet-gin. Mooi in balans en met een hele lange afdronk waarin de ingrediënten delicaat naar voren komen.

Dr More than Drinks_Dranken Expo 2018_logo groot anken Pakket Expo 2018

Joops is een van de exposanten op de Dranken Pakket Expo 2018. Op deze beurs vinden drankendetailhandelaren alle producten en diensten die ze nodig hebben om zich als specialisten te kunnen profileren voor de consument met smaak. Dranken Pakket Expo 2018 vindt dit jaar plaats op 9 en 10 september in Expo Houten.

Lees alles over de Dranken Pakket Expo in ons dossier.

Lees ook
Gin van Elstar appels uit de Betuwe

Gin van Elstar appels uit de Betuwe

De horeca mocht begin juni de deuren weer openen. Dat betekende dat Gerard Kerkhoff, eigenaar van café restaurant De Vereniging in Elst, eindelijk zijn Betuwe Elstar gin kon serveren aan zijn gasten. De gin is, zoals de naam al zegt, gemaakt van Elstar appels uit de Betuwe.

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

O-I ontwikkelt twee nieuwe flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink

Owens-Illinois, Inc. ( O-I), een Amerikaanse producent van glasverpakkingen, ontwikkelde twee nieuwe 70cl flessen voor distilleerderij Wynand-Fockink in Amsterdam: een jeneverfles en een likeurfles.