Nieuwe verpakking Jägermeister

Jägermeister

Het is een bekende reclame. "Wilt een nog een Jägermeister, meneer?... Alleen is die ijs en ijskoud is". Voor het eerst zit de kruidenlikeur niet in de kenmerkende donkergroene, glazen fles, maar in een lichtgewicht kunststof variant. De Jägermeister Coolpack. Volgens de makers makkelijk om mee te nemen naar een festival en sneller ijs en ijskoud.

De inspiratie voor de nieuwe verpakking haalde Jägermeister uit de traditionele koelelementen van de koelbox en koeltas. "Een goede reminder om de kruidenlikeur op -18 ºC te drinken", aldus de makers. De nieuwe fles past makkelijk in het vriesvak en wordt een stuk sneller koud dan een glazen fles.

Kas Knikkink, brand manager Jägermeister: “Met deze on-the-go verpakking is ijskoude Jägermeister straks altijd bij de hand tijdens warme zomerdagen en op feestjes. We hopen dan ook dat de COOLPACK deze zomer een onmisbaar element in iedere koelbox en festivaltas wordt."

Dossiers
Lees ook
Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Organisatie Empack 2022 kijkt terug op geslaagde editie

Ruim 250 exposanten presenteerden zich op Empack 2022 aan 5.500 bezoekers in Evenementenhal Gorinchem. De organisator Easyfairs noemt het een geslaagde editie. Netwerken was de hoofdmoot en de kennissessies werden goed bezocht.

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

De Verpakkingsbeurs Empack speelt in op de behoefte van netwerken en flexwerken. In Evenementenhal Gorinchem is een aparte ruimte ingericht waar bezoekers het beursbezoek kunnen combineren met een meeting of flexwerken.

Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

In de Smart Packaging Gallery van Empack 2022 zien bezoekers de nieuwste slimme technieken, producten en machines. Empack 2022 vindt plaat op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem.