Baileys komt met limited edition Red Velvet Cupcake

Baileys Red Velvet Cupcake

Likeurproducent Baileys lanceert een variant op zijn Irish Cream: Red Velvet Cupcake.

De smaak is in beperkte oplage geproduceerd en smaakt naar verse chocoladetaart met een toefje roomkaas en een vleugje cacaopoeder, aldus het likeurmerk.

De likeur is zowel puur als on the rocks te drinken, maar volgens Baileys vooral ook goed te combineren met roomijs of koffie.

De speciaal voor de herfst gelanceerde likeur is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een prijs van € 19,99 per fles. Hoe beperkt de oplage exact is, heeft Baileys niet bekendgemaakt.

Dossiers
Lees ook
Solán de Cabras overhandigt cheque van 10.000 euro aan Pink Ribbon

Solán de Cabras overhandigt cheque van 10.000 euro aan Pink Ribbon

Solán de Cabras introduceerde deze zomer de roze limited edition fles, waarvan een deel van de opbrengst is bestemd voor Pink Ribbon. Shella Blancaflor overhandigde namens het Spaanse mineraalwatermerk op 8 september bij Bickery Food Group een cheque van 10.000 euro aan Willemijn van den Berg van Pink Ribbon.

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Nieuwe likeur Disaronno Velvet

Disaronno International B.V brengt een nieuwe likeur op de markt, Disaronno Velvet. Deze cream likeur heeft een zachte zoete smaak en zit in een witte uitvoering van de bekende Disaronno fles.

Twee nieuwe limited editions van Zuidam Distillers

Twee nieuwe limited editions van Zuidam Distillers

Zuidam Distillers presenteert op de Dranken Pakket Expo 2018 haar nieuwe producten. De distilleerderij komt met een luxe geschenkverpakking voor de liter genever fles en brengt twee nieuwe specials/limited editions mee. Limited editions Lost & Found De Special #2 Millstone Single Cask, Cask Strength Pedro Ximenez 20yo heeft een beperkte oplage van...