Bavaria komt met een carnavalsverzekering

11 november 2021

Bavaria komt met iets nieuws, een carnavalsverzekering. Hiermee wil de bierbrouwer uit Lieshout carnavalvierders verzekeren van een feest.

Als Brabantse bierbrouwer weet Bavaria hoe belangrijk carnaval voor de Brabanders is. Nu de COVID-19 maatregelen weer worden aangescherpt en 11/11 op meerdere plekken is afgelast, komt de brouwer met een carnavalsverzekering. Deze verzekering omvat de belofte van Bavaria om het carnavalsfeest in te halen op het moment dat het wel kan. In welke vorm en wanneer wordt bepaald aan de hand van de op dat moment geldende regels.

“Als Brabanders in hart en nieren kunnen we het niet laten gebeuren dat carnavalsvierders nóg een jaar moeten wachten om het mooiste feest van het jaar te kunnen vieren”, zegt Florent Renders, marketing manager bij Swinkels Family Brewers. “We voelen ons ervoor verantwoordelijk dat carnaval doorgaat, hoe dan ook. Want carnaval verbindt. Met deze verzekering bieden we daarom garantie op het carnavalsfeest. Hoe dit feest er precies uit zal zien en wanneer het plaats zal vinden, hangt af van de regels die op dat moment gelden: wie weet staan we hartje zomer wel samen te hossen? Al hopen we natuurlijk dat onze verzekering uiteindelijk helemaal niet nodig is en we gewoon eind februari samen in de kroeg kunnen staan.”

Altijd op de hoogte blijven?