De Kuyper en Beam Suntory gaan naar Duitsland

Al jaren werken De Kuyper Royal Distillers en Beam Suntory samen op het gebied van wereldwijde distributie van hun gedistilleerde dranken. Dit gebeurde al in Nederland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Aan dat rijtje is nu dus Duitsland toegevoegd.

"De Kuyper-producten complementeren ons eigen portfolio met de eigen merken van Beam Suntory, zoals Jim Beam, Maker's Mark en Roku Gin. We kunnen nu complete en innovatieve cocktailoplossingen bieden aan onze Duitse klanten", zegt Nicole Ehlen, Managing Director Beam Suntory Germany.
Hieraan voegt Mark de Witte, CEO van De Kuyper, aan toe: "We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om BORCO en vooral de familie Matthiesen te bedanken voor onze langdurige en prettige samenwerking. BORCO heeft onze merken in Duitsland de afgelopen jaren helpen groeien middels uitstekende marktstrategieën en distributiekracht in de Duitse on- en off-trade. Het succes is mede dankzij hun inspanningen tot stand gekomen. We zijn dankbaar dat we in al die jaren meer dan alleen een partnership hebben opgebouwd."

Dossiers
Lees ook
Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

Inschrijving More than Drinks Inspiration is geopend!

De inschrijving voor More than Drinks Inspiration! 2020 is nu geopend! Deze nieuwe vakbeurs richt zich op alle professionals in de drankenbranche. Bezoekers kunnen zich nu hier inschrijven. Abonnees van More than Drinks!, Vlees+, Vismagazine, FoodPersonality of Foodlog.nl schrijven zich gratis in.

Volop inspiratie op Vinexpo Paris 2020

Volop inspiratie op Vinexpo Paris 2020

Van 10 tot en met 12 februari vindt de beurs Vinexpo Paris plaats, tegelijkertijd met Wine Paris. Deze beurzen bieden een representatief aanbod van Franse en internationale wijnen en gedistilleerd. Naast de beursvloer staan er verschillende lezingen en masterclasses op het programma.

Captain Morgan met pompoensmaak

Captain Morgan met pompoensmaak

Nu het najaar echt is begonnen, staat Halloween ook alweer bijna voor de deur. Captain Morgan speelt hier handig op in door een drank uit te brengen in thema: Jack-O'Blast pumpkin spice rum.