De Kuyper en Beam Suntory gaan naar Duitsland

Al jaren werken De Kuyper Royal Distillers en Beam Suntory samen op het gebied van wereldwijde distributie van hun gedistilleerde dranken. Dit gebeurde al in Nederland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Aan dat rijtje is nu dus Duitsland toegevoegd.

"De Kuyper-producten complementeren ons eigen portfolio met de eigen merken van Beam Suntory, zoals Jim Beam, Maker's Mark en Roku Gin. We kunnen nu complete en innovatieve cocktailoplossingen bieden aan onze Duitse klanten", zegt Nicole Ehlen, Managing Director Beam Suntory Germany.
Hieraan voegt Mark de Witte, CEO van De Kuyper, aan toe: "We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om BORCO en vooral de familie Matthiesen te bedanken voor onze langdurige en prettige samenwerking. BORCO heeft onze merken in Duitsland de afgelopen jaren helpen groeien middels uitstekende marktstrategieën en distributiekracht in de Duitse on- en off-trade. Het succes is mede dankzij hun inspanningen tot stand gekomen. We zijn dankbaar dat we in al die jaren meer dan alleen een partnership hebben opgebouwd."

Dossiers
Lees ook
Captain Morgan met pompoensmaak

Captain Morgan met pompoensmaak

Nu het najaar echt is begonnen, staat Halloween ook alweer bijna voor de deur. Captain Morgan speelt hier handig op in door een drank uit te brengen in thema: Jack-O'Blast pumpkin spice rum.

De Kuyper Royal Distillers is Likeur Producent van het Jaar

De Kuyper Royal Distillers is Likeur Producent van het Jaar

Bij de Tasting Awards op de International Spirits Challenge (ISC) 2019 viel De Kuyper Royal Distillers twee keer in de prijzen. Niet alleen won De Kuyper de overall highlight trophy Likeur Producent van het Jaar. Ook kreeg de distilleerderij een trofee in de categorie likeuren voor Cherry Heering. No.3 London Dry Gin van Berry Bros & Rudd won de...

De iStill-revolutie

De iStill-revolutie

De computergestuurde distilleerketel iStill veroorzaakt een revolutie in de distilleerwereld. Vooral onder craft-distillers is de relatief goed betaalbare en gebruiksvriendelijke ketel populair, maar ook steeds meer grotere distilleerderijen schaffen een iStill aan. Wereldwijd zijn er al meer dan zeshonderd exemplaren van deze Hollandse vinding verkocht.