De Kuyper introduceert nieuwe variant Oranjebitter

Oranje borrel_Koninklijke De Kuyper

Op Koningsdag vindt voor de tweede keer de Nationale Toost plaats. Hoofdsponsor De Kuyper introduceert speciaal voor dit moment een nieuwe variant op de traditionele Oranjebitter, de Oranje Borrel. 

De Kuyper Oranje Borrel is geproduceerd in Nederland en gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten. De appeltjes van oranje-smaak is vertrouwd: licht bitter met tonen van citrusfruit: sinaasappel, pommeranz, en grapefruit. De licht-bittere smaak komt van gentiaan, rabarberwortel en bittere sinaasappel en heeft een zachte, zoete afdronk. Het drankje heeft een basis van 14,9 procent alcohol. Van zowel De Kuyper Oranje Borrel als Oranjebitter kunnen consumenten een Oranje Spritz maken.

Nationale Toost

Op 27 april vindt om 16.30 de Nationale Toost plaats. Iedereen kan meedoen en Omroep MAX zendt de toost live uit. De opbrengst van de Nationale Toost wordt volledig gedoneerd aan het Oranje Fonds. Dit fonds besteedt aandacht en geld aan de bestrijding van eenzaamheid onder ouderen. Bijdragen kan door bijvoorbeeld een borrel te doneren aan een ander, door ‘Oranje’ te sms’en naar 4333. Zo schenk je eenmalig € 2,50 aan het Oranje Fonds.

Koninklijke De Kuyper

De geschiedenis van Koninklijke De Kuyper gaat terug naar 1695. Toen startte Petrus De Kuyper het familiebedrijf. In 2020 vierde het bedrijf het 325-jarig jubileum en werd het predicaat koninklijk verlengd. Het bedrijf produceert premium distillaten, likeuren en spirits en is wereldmarktleider in cocktaillikeuren.

 

Dossiers
Lees ook
Koning brengt Nationale Toost uit op Koningsdag

Koning brengt Nationale Toost uit op Koningsdag

Morgen, 27 april, is het Koningsdag. Ook in 2021 ziet deze er door corona anders uit dan normaal. Evenals in 2020 brengt Koning Willem-Alexander om 16.30 de Nationale Toost uit.

De Kuyper verlengt samenwerking met Beam Suntory

De Kuyper verlengt samenwerking met Beam Suntory

Beam Suntory en Koninklijke De Kuyper gaan een nieuwe, exclusieve distributieovereenkomst voor de Nederlandse markt aan. De Kuyper verzorgt sinds 2018 de distributie van Beam Suntory’s portfolio. De komende jaren blijft het familiebedrijf uit Schiedam verantwoordelijk voor dit portfolio. Daarnaast breiden de partijen de huidige samenwerking verder uit.

De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

De Kuyper introduceert Fizzy Favourites

In het jaar van het 325-jarig bestaan introduceert Koninklijke De Kuyper de Fizzy Favourites. Deze ready-to-drink cocktailmix met een laag alcoholpercentage is verkrijgbaar de smaken Fizzy Strawberry, Fizzy Passionfruit en Fizzy Watermelon.