Diverse bier- en wijnworkshops bij Gastvrij Rotterdam

16 september 2019

Bier
Het aanbod is heel divers. Denk bijvoorbeeld aan: uitleg over het combineren van bier met het juiste gerecht, want daar komt meer bij kijken dan je denkt. Of weet je welke biermedia er allemaal bestaan en hoe je bestaande media optimaal kunt gebruiken voor jouw merk? Volg een lezing over wat je allemaal moet weten over de WAB-wet, leer over de toekomst van 0.0 bieren, of over duurzame oplossingen voor lege plastic fusten. Misschien ga je toch liever "biertails" maken, oftewel cocktails met bier erin. De mogelijkheden zijn talrijk. 

Wijn
Het programma voor de wijnliefhebbers is niet minder gevarieerd. Wijnen uit verschillende landen zoals Slovenië, Spanje en Portugal worden uitgelicht. Er is een spoedcursus bubbels, wat vooral een kleurrijke en educatieve show gaat zijn. Natuurlijk is er voldoende mogelijkheid tot proeven, al dan niet in combinatie met kaas of bijvoorbeeld schelpdieren. Daarnaast wordt op Gastvrij Rotterdam de eerste nominatie voor de Wijnvrouw van het Jaar 2020 bekendgemaakt. 

Genoeg te doen dus voor zowel bier- als wijnliefhebbers. Meer informatie over meedoen en inschrijven vind je op de site van Gastvrij Rotterdam

Altijd op de hoogte blijven?