Lyre's in de prijzen bij International Wine and Spirit Competition

23 oktober 2020

 

Lyre's heeft een gouden medaille en de overwinning binnen de categorie non- en laag alcoholische dranken in de wacht gesleept tijdens de 2020 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Lyre's Ameretti. In totaal won de alcoholvrije drankenproducent acht medailles tijdens deze internationale competitie.

Lyre’s Amaretti ontving de hoogste score binnen de categorie, 98 van de maxiaal 100 punten. Daarnaast was het juryrapport lovend de alcoholvrije drank. “Een prachtig, authentiek amaretto-karakter met zuivere, gerichte tonen van zoete amandelen, marsepein en een vleugje koffie. Er is een grote smaakintensiteit en gewicht in de mond. Een goed gemaakt en decadent voorbeeld.”

International Wine and Spirit Competition

In totaal won Lyre’s acht medailles tijdens de competitie. Er was een tweede gouden medaille voor Lyre’s American Malt met een score van 95 punten. Andere dranken van Lyre’s die met een medaille zijn onderscheiden zijn Aperitif Rosso, Coffee Originale en Italian Spritz, die alle drie een zilveren medaille wonnen, en Italian Orange, Dry London Spirit en White Cane werden bekroond met brons.

Het non-alcoholische dranken merk noemt het een belangrijke prestatie "gezien de honderden producten die door een zorgvuldig samengesteld panel van experts zijn beoordeeld. Elk product werd individueel blind geproefd en vervolgens uitvoerig besproken door de panelleden. Alle producten met een score van 90 en hoger werden daarna opnieuw door de jury getest om tot een definitief oordeel te komen." 

Lyre’s Non-Alcoholic Spirits

 

Mark Livings en Carl Hartmann richtten in juli 2019 Lyre’s Non-Alcoholic Spirits op. Zij willen mensen die geen alcohol drinken een hoogwaardig alternatief bieden. In het assortiment zitten dertien alcoholvrije klassieke dranken, die verschillende prijzen wonnen. Zoals de London International Spirits Competition 2020, de San Francisco World Spirits Competition 2020, de San Diego Wine and Spirits Challenge 2020 en de Good Housekeeping Food Awards 2020.

Altijd op de hoogte blijven?