More Than Drinks Inspirations! verplaatst naar 12 en 13 september 2021

More than Drinks Inspiration!_foto: Goulmy Design

Vanwege de coronacrisis verschuift de Drankenbeurs More than Drinks Inspirations! naar 12 en 13 september 2021. Dat heeft organisator Alea Publishers, uitgever van onder andere More than Drinks! besloten na een rondgang in de drankenbranche. "We horen van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs."

Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer: “De coronacrisis heeft onze wereld op zijn kop gezet. Naast het persoonlijk leed dat veel families heeft getroffen en nog kan treffen, is ook de zakelijke wereld opgeschrikt met een stevige crisis. Voor ons, als organisator van beuren en events is het lang de vraag geweest welke kant we dit jaar moeten opgaan met onze evenementen."

"Na een rondgang in de drankenbranche horen we van steeds meer partijen dat ze het in deze situatie zowel financieel als organisatorisch niet verstandig vinden om mee te doen aan beurs. Letterlijk schreef een standhouder: ‘Wij vinden het niet verantwoord om onze medewerkers, onszelf, bezoekers en jullie personeel extra risico te laten lopen door toch aanwezig te willen zijn.’ We vinden dit een zeer verstandig en begrijpelijk standpunt.”

"We hebben daarom in goed overleg met onze standhouders en partners besloten om de beurs te verplaatsten naar volgend najaar. We hopen dan met veel enthousiasme de beurs te kunnen neerzetten en al onze standhouders weer te kunnen ontmoeten.”

More than Drinks Inspirations! vindt nu plaats op 12 en 13 september en wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters, groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor de beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Er is een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door een programma met korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

Dossiers
Lees ook
Zo combineer je wijn en eten

Zo combineer je wijn en eten

Welke wijn kies je bij een visgerecht? En welke wijn drink je bij een vleesgerecht of bij de barbecue? En welke wijn past goed bij een dessert? Met het nieuwe boek Wijnfestijn legt wijnkenner Maarten van den Dries uit welke wijn bij welk gerecht past.

Corona veroorzaakt daling bierverkoop AB InBev en Heineken

Corona veroorzaakt daling bierverkoop AB InBev en Heineken

De coronacrisis zorgde de afgelopen maanden voor een daling van de bierverkoop van de grote brouwerijen AB InBev en Heineken. In veel landen sloot de horeca vanwege het coronavirus de deuren, wat een negatief effect had op de verkoop van bier. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van beide brouwerijen.

Drie tips om bier snel op temperatuur te krijgen

Drie tips om bier snel op temperatuur te krijgen

Het is zomer en de temperaturen stijgen. Dan smaakt een koud biertje. Maar wat als je bent vergeten om het bier koud te zetten? Bierplatform Bierista.nl geeft drie handige tips om bier snel op temperatuur te krijgen.