Distributiefiliaal Rémy Cointreau in Nederland

Rémy Martin_Newone via Wikimedia

Foto: Newone via Wikimedia

Sterke drankenmerk Rémy Cointreau maakt bekend dat er vanaf 1 juli een distributiefiliaal in Nederland komt. Het nieuwe filiaal maakt deel uit van de Benelux structuur en wordt aangestuurd vanuit het kantoor in Diegem, België.

Het nieuwe filiaal is onderdeel van Rémy Cointreau's 2030 strategie om dichter bij de klanten te staan. Rémy Cointreau Nederland gaat het merkenportfolio verdelen dat uit twaalf merken bestaat. Merken als de Louis XIII en Rémy Martin cognacs; de Cointreau, Belle de Brillet en Ponche Cuba Likeuren; en de Scottisch single Malts Bruichladdich, Port Charlotte en Octomore.

Dossiers
Lees ook
Drankenbranche in de media – week 10

Drankenbranche in de media – week 10

Heineken stopt met de activiteiten in Rusland, wodka leeggieten uit protest en de start van de Argentijnse wijnoogst. Wat verscheen er de afgelopen week over de drankenbranche in de media?

Drankenbranche in de media – Januari 2022

Drankenbranche in de media – Januari 2022

Afgelopen maand verschenen er regelmatig berichten over of die interessant zijn voor de drankenbranche. Wat kwam er in januari 2022 allemaal voorbij?

Goede verkoop Cognac in 2021

Goede verkoop Cognac in 2021

2021 was een goed jaar voor de verkoop van cognac. De verkoop van de Franse sterke drank steeg wereldwijd naar 3,6 miljard euro, in totaal 223,2 miljoen flessen. Een toename van bijna een derde, aldus Bureau National Interprofessionnel du Cognac (BNIC).