Whiskymerk lanceert podcast-serie

The Macallan_Lalique

Foto: Screenshot video The Macallan

Het whiskymerk The Macallan maakt samen met zakenblad Quote een podcast. Deze serie, met de naam Make The Call, wil jonge ondernemers inspireren.

In de podcast interviewt Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck succesvolle jonge ondernemers over de beslissingen die hun leven of bedrijf hebben beïnvloed. De serie startte in juni. Schimmelpennick sprak al met Oscar Bieleveld (Moongro), Aart van Veller (Vandebron), Manus Aa (Spielwork) en Emilie Tabor en Maddie Raedts (Influencer Marketing Agency). De afleveringen zijn terug te luisteren via de website van Quote.

Make The Call maakt voor het whiskymerk The Macallan deel uit van een bredere marketingcampagne. Deze campagne moet The Macallan neerzetten als 'de ultieme premium sterke drank' en een nieuwe generatie consumenten aantrekken.

Bron: Marketingtribune

Dossiers
Lees ook
Festival The Spirit of Maastricht nu ook voor zakelijke markt

Festival The Spirit of Maastricht nu ook voor zakelijke markt

Het whisky- en spiritsfestival The Spirit of Maastricht vormt samen met de horecavakbeurs BBB Maastricht een joint venture. Dankzij deze samenwerking richt het festival zich dit jaar voor het eerst ook op de zakelijke markt. Het festival vindt dit jaar plaats op 27 en 28 oktober. Tijdens The Spirit of Maastricht presenteren grote distilleerders...

Brand vernietigt 45.000 vaten whisky

Brand vernietigt 45.000 vaten whisky

Een brand in het magazijn van Jim Beam in de Amerikaanse staat Kentucky heeft 45.000 vaten whisky in de as gelegd. Dinsdagavond 2 juli brak de brand uit, vermoedelijk na een blikseminslag, meldt de Louisville Courier Journal. De hitte van de brandende whisky maakte het voor de brandweer moeilijk om het vuur te blussen.

The Macallan presenteert 72 jaar oude whisky

The Macallan presenteert 72 jaar oude whisky

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe distilleerderij brengt het bekende Schotse whisky-merk The Macallan een exclusieve 72-jaar oude whisky op de markt: The Macallan 72 Years Old in Lalique. Aan deze bijzondere whisky hangt wel een prijskaartje. Een fles kost ongeveer 53.000 euro.