Bundeling van passie

Fiona de Lange

Het eerste nummer van More than Drinks! is een feit! En wat ben ik er trots op! Niet alleen op het resultaat maar vooral op de bundeling van passie. Je leest het en je voelt het.

Als bierliefhebber pur sang krijg ik bij het lezen van de wijnverhalen van Barbara Verbeek toch zin in wijn. Dat heb ik in geen jaren gehad. Anne Stokvis die op waanzinnige wijze de beleving van haar ontmoeting met chef-kok Schilo van Coevorden van restaurant Taiko laat ervaren. Alsof je er zelf bij aanwezig bent. Tess Posthumus die bewijst dat je passie volgen de route to succes is. Wieger Favier die op inspirerende wijze innovaties, zoals de komst van de iStill, in beeld brengt waardoor het schap van spirits er over vijf jaar heel anders uit kan zien.

De eisen zijn hoog. Zeker ook voor de vormgeving. Want met drie eigenwijze, krachtige en gepassioneerde dames die alleen gaan voor het beste van het beste is het behoorlijk schakelen. We zijn trots! De afgelopen maanden stroomden enthousiaste mails en telefoontjes binnen over de introductie van More than Drinks!

In het eerste nummer geven we een visitekaartje af door ontwikkelingen in de drankenbranche met passie handen en voeten te geven. Of zoals wij zeggen: een body met kleur en emotie. De sector staat aan de vooravond van een turn-around. Duitse wijnen gaan volgens kenners de schappen veroveren. In de bierbranche laten cijfers zien dat we in de toekomst alleen nog maar alcoholvrije bieren drinken. De populairste en meest gewilde whisky’s komen straks niet meer uit Schotland, Ierland of de Verenigde Staten, maar uit Japan! Deze en nog veel andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod in het eerste nummer van More than Drinks!

Tot slot wil ik iedereen bedanken voor het vele werk, dat in korte tijd en gedurende vakanties is verzet, om van het eerste nummer zo’n succes te maken. Uitgeefdirecteur Roeland Dobbelaer, bedankt voor het vertrouwen.

We nodigen je graag uit om met ons het glas te heffen op de Dranken & Pakket Expo in Houten op zondag 9 en maandag 10 september. Om 16.30 uur proosten we op beide dagen op een geweldige start en een mooie, inspirerende toekomst van More than Drinks

Lees ook
Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, social media en de bladen. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Bierexpert Fiona de Lange lanceert online proefplatform

Bierexpert Fiona de Lange lanceert online proefplatform

Bierexpert Fiona de Lange lanceert in samenwerking met Mitra drankenspeciaalzaken een online proefplatform. Bierliefhebbers kunnen iedere twee weken deelnemen aan een nieuwe online bierproeverij.

Fiona de Lange start Enjoying Beer Academy

Fiona de Lange start Enjoying Beer Academy

Onze hoofdredacteur Fiona de Lange, bierexpert en brouwtechnoloog, startte begin februari met de Enjoying Beer Academy. Hier worden brouwmodules op hbo- en universitair niveau aangeboden. De eerste modules zijn al beschikbaar maar er wordt momenteel gewerkt aan een HBO-opleiding met als startdatum najaar 2020.