Stijn Deelen spreekt op More than Drinks Inspiration!

23 december 2019 Erin Broos

De nieuwe vakbeurs More than Drinks Inspiration! vindt plaats op 6 en 7 september in Nieuwegein. Deze beurs biedt naast exposanten ook een uitgebreid programma van sprekers. Stijn Deelen is een van de sprekers.

Stijn Deelen geeft zondag 6 september een lezing  over de nieuwste cijfers en ontwikkelingen op de Nederlandse biermarkt. Stijn Deelen is geen onbekende in de bierwereld. Hij is werkzaam geweest bij AB-InBev onder andere als Retail Sales Director Nederland. Daarna is hij CEO geweest van United Dutch Breweries, een internationale leverancier van biermerken. Momenteel is hij directeur/eigenaar van BBE van waaruit hij betrokken is als adviseur, investeerder en toezichthouder in de drankenmarkt. Sinds september 2019 is hij bovendien voorzitter van de Vereniging Nederlandse Brouwers.

Tijdens More than Drinks Inspiration! geven toonaangevende sprekers hun visie op het vak en tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement. De focus ligt op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel in de ruimste zin van het woord. Andere sprekers zijn onder andere  Jan-Paul Rutten van de Gulpener Bierbrouwerij ,Marco Philipsen van Mitra drankenspeciaalzaken en Jolanda Buhrs van Slijterij Drinks& Gifts..

More than Drinks Inspiration! wordt het nieuwe vakevenement voor de gehele drankenbranche. Van leveranciers tot slijters tot groothandel en retail. Alea Publishers en de redactie van vakblad More than Drinks! bedachten een nieuw concept voor deze beurs met als doel de hele branche op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken in de drankenretail. Natuurlijk is er een uitgebreide beursvloer waar klanten en aanbieders elkaar kunnen treffen. Maar de beurs onderscheidt zich door korte, dynamische, informatieve en inspirerende seminars en workshops.

 

Altijd op de hoogte blijven?