Yoghurt met Licor 43 komt na 1 april-grap op de markt

yoghurt met Licor 43

Het begon als een 1 april-grap. Vorig bracht de Zuivelhoeve het nieuws naar buiten dat ze Boer'n Yoghurt met Licor 43 op de markt zouden brengen. Veel mensen waren enthousiast en reageerden teleurgesteld toen bleek dat het om een grap ging. Dus ging de Zuivelhoeve samenwerken met Licor 43 en is de yoghurt nu in een beperkte oplage verkrijgbaar. En zo benadrukt de Zuivelhoeve, het is geen grap!

“Het wordt een oplage van 60.000 stuks”, vertelt pr-adviseur Melissa Gontha namens Licor 43 aan Tubantia. “Daarna is het ook echt op. Het idee kwam van de Zuivelhoeve. Die hebben contact gezocht met Licor 43 nadat er vorig jaar zoveel positieve, maar ook teleurgestelde reacties op de grap kwamen. Dit is een ode aan al die mensen die vorig jaar baalden dat het een grap was.”

Vorig jaar maakte de Zuivelhoeve al een aantal emmertjes met Licor 43, en nu is het product echt in productie genomen. De limited edition van 60.000 en is verkrijgbaar in de maand april bij verschillende supermarkten. De yoghurt heeft een alcoholpercentage van 0,9 procent.

Op Facebook is alweer enthousiast gereageerd op het nieuwe product. Er werd massaal gereageerd op de post voor tien testpakketjes.

Dossiers
Lees ook
Licor 43 gaat vegan met Licor 43 Horchata

Licor 43 gaat vegan met Licor 43 Horchata

Drankproducent Zamora introduceert Licor 43 Horchata op de Nederlandse markt. Deze likeur bevat geen lactose en eiwitten. Eerder bracht Baileys de Vegan Baileys Almande als extra product op de markt.ProVeg Nederland verwacht dat de komende jaren meer drankmerken hun aanbod verduurzamen.

Bredase bakker maakt chocoladeletter met Liefmans

Bredase bakker maakt chocoladeletter met Liefmans

Bij Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren is deze Sinterklaas iets nieuws te krijgen. Een chocoladeletter van roze chocolade met het fruitbier van Liefmans. Eind oktober introduceerde de bakker de letter. En met succes. De vraag is groot. Chocolatier Joop Dickens maakt zo'n 150 letters per dag. Ook op de social media worden de berichten over de letter...

Nieuwe likeur Licor 43 Baristo komt uit Gran Canaria

Nieuwe likeur Licor 43 Baristo komt uit Gran Canaria

In de Agaete vallei in het noorden van Gran Canaria verbouwt de familie van Victor Lugo al 200 jaar koffie. Het is de enige plaats in Europa waar koffie verbouwd kan worden. Deze koffie vormt de basis van de likeur Licor 43 Baristo. Dat meldt het AD. Koffie De koffieplanten groeien op een vulkanische bodem vol mineralen. Dit geeft de koffie rijke smaak,...